Tropefugler


Her på Lillerud har tropefuglene fått en oppgradering av buret sitt våren  2023. Nå også med rennende vann!


Vi har både Diamantduer, Latterduer, forskjellige typer finker og Madiner. De bor i et eget, stort rom som vi har gjort om til bur i stallen.

Vi har hengt opp små redekasser som fuglene klekker unger i. 


Finker og diamantduer er to populære arter av fugler som ofte holdes som kjæledyr. Disse fuglene er kjent for sin vakre fjærdrakt og sin sjarmerende personlighet. Begge kan være flotte selskapsdyr for de som er interessert i fuglehold.


Finker, også kjent som sanger,er en gruppe av små sangfugler som finnes over hele verden. Disse fuglene er kjent for sin lyse og melodiske sang, og kommer i en rekke forskjellige farger og størrelser. De er også relativt enkle å ta vare på, og trenger bare et trygt og komfortabelt sted å bo, en balansert diett av frø og frukt og regelmessigstell.


Diamantduer på sin side er små, vakre duer som er kjent for sin ro og sin fredelige personlighet. De er ofte valgt som kjæledyr på grunn av sin vakre fjærdrakt og sin evne til å trives i fangenskap. Diamantduer trenger et trygt og komfortabelt sted å bo,samt en balansert diett av frø og grønnsaker for å holde seg sunne og glade.


Som med alle kjæledyr, er det viktig å gjøre grundige undersøkelser før man skaffer seg finker ellerdiamantduer som kjæledyr. Å lære om deres naturlige habitat, oppførsel og kostholdsbehov kan hjelpe deg med å gi disse vakre fuglene den riktige pleien ogoppmerksomheten de trenger for å trives.

Ring oss, bruk kontaktskjemaet eller skriv til oss på Facebook messenger hvis du har ønsker ut over tilbudet vårt. Kansje kan vi imøtekomme deg?