Hvem er vi?


Vi er Mia (f. 1997) og Markus (f. 1995). I flere år har vi hatt en drøm om å ha vårt eget, lille småbruk. Vi fant det nederst i Indre Østfold kommune, bare en kort gåtur ned til Glomma.


Hele livet har vi kjent på et brennende ønske om å få dele drømmen vår med andre. Spesielt synes det er viktig at barn - og voksne - forstår hvordan mat blir til, at maten vi spiser kommer fra dyr og vekster og at dyr må ha det bra for å kunne bli til den gode maten. Kort sagt ønsker vi å formidle kunnskap om mattradisjoner og småskala gårdsdrift.


Vi har også en interesse for interiør og design, noe som etter hvert skal gjenspeile seg i utvalget i gårdsbutikken vår.


Det beste vi vet er å spre glede! Vi ønsker å gjøre det på en bærekraftig måte, sånn at vi kan leve av gården vår.

Rundt oss har vi et fantastisk felleskap med mange frivillige og gode naboer. 


Når vi har nådd drømmen vår er vi et naturlig samlepunkt for besøkende, gjester, naboer, venner og familie. Vi serverer egenprodusert mat og yter den aller beste service for små og store.


Vi ses!

Tidligere het Lillerud gård Lislerud, slik fire andre gårder og området vi ligger også heter det. 


I riktig gamle dager het området Lillerud, men det ble gjort om til Lislerud, sannsyligvis fordi det var ansett at "lisle" var penere enn "lille".


Nettopp fordi det er flere andre gårder som heter Lislerud, og våre bestilte varer plutselig dukket opp på de andre gårdene, fant vi det logisk å lete i historiske gårdsnavn etter et alternativ.


Slik ble det Lillerud gård. 

Ring oss, bruk kontaktskjemaet eller skriv til oss på Facebook messenger hvis du har ønsker ut over tilbudet vårt. Kansje kan vi imøtekomme deg?